پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1403/09/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پوکی استخوان حالتی است که در آن توده استخوانی اتفاق می افتد و استخوان نازک می شود.

 


کارشناس مسئول مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پوکی استخوان حالتی است که در آن توده استخوانی اتفاق می افتد و استخوان نازک می شود.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ فرهاد تابان سیرت افزود: این روند نازک شدن تا حدی است که با ضربات کوچک نیز ممکن است شکستگی در استخوان اتفاق بیفتد.


وی اذعان داشت: شکستگی سر استخوان ران و ستون فقرات و زمین گیر شدن به دلیل شکستگی از مهمترین عوارض این بیماری است.


تابان سیرت با بیان اینکه مصرف ناکافی کلسیم و ویتامین Dدر رژیم غذایی یکی از عوامل پوکی استخوان است یادآور شد: مصرف سیگار و قهوه به میزان زیاد، زندگی بدون تحرک، ابتلا به پرکاری تیروئید و نیز مصرف طولانی مدت داروهای کورتون از دیگر عوامل ابتلا به این بیماری است.


وی تصریح کرد: برای پیشگیری از پوکی اسخوان می بایست در رژیم غذایی خود به مقدار کافی کلسیم و ویتامین دی وجود داشته باشد.


تابان سیرت ادامه داد: استفاده روزانه از میوه و سبزیجات، تماس مستقیم با نور آفتاب، افزایش فعایت بدنی در زندگی روزمره، خودداری از مصرف سیگار و الکل، پرهیز از مصرف زیاد قهوه و نوشیدنی های کافئین دار و نیز هورمون درمانی تحت نظر پزشک در خانم های یائسه از راه های پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان است.